Pages

Thursday, December 16, 2010

Alex&Felix - 13 Queen

9 comments:

  1. yepyeni bir blog mu bu? görseller bir harika. takipteyim artık :)

    ReplyDelete
  2. Evet :)Begendiklerimi ayri bir blogda toparlamak istedim. Ve yine ilk izleyicim sensin :) Ne guzel :)

    ReplyDelete
  3. genellikle aklımdaki her şeyi tek blog içinde barındırmaya çalışıyorum ben de. etiketler yardımıyla bir ayrımlamaya gitmeye çalışıyorum. bu yüzden ilkin "bunları 13 baykuş'ta görseydim nasıl olurdu" diye düşünmedim değil doğrusu. bir tür zenginlik katardı kuşkusuz. ama ayrı bir proje demek, ayrı bir iddia aynı zamanda. bu header'ı 13 baykuş'tan kaldırdığın zaman da tüh demiştim ama buraya saklamışsın demek. bir de "pek güzel şeyler" ile aynı kategoride alınabilir sanırım bu blog fikir olarak. oldukça estetik güzellikler var sahiden. fikir güzel, tasarım profesyonel, görseller estetik. ne olsun daha! :)

    ReplyDelete
  4. Bu blogu aslinda daha cok kendim icin hazirladim,:) Bana gercekten ilham veren calismalari koyuyorum buraya. Blogun icinde gezmektende cok keyif aliyorum. Ozellikle hic yazi olmamasi hosuma gidiyor :) Sadece gorseller olmasini istedim, bu yuzdende 13 Baykus'a eklemedim. Evet "Pek guzel seyler" ile ayni konseptte, bende cok iyi bir takipcisiyim :)Cavlan'in sectiklerinede bayiliyorum. Senin sectigin gorselleride cok seviyorum, sen daha cok abstract seviyorsun :)

    ReplyDelete
  5. diğerlerini de kullansam da "abstract" süper bir tespit bence de. sadece görsel işleri paylaşma fikri güzel. odaklanma ve sadelik artıları katıyor. tumblr kullananlar da var sadece bu yüzden. ben de ayrı bir edebiyat sözlüğü blogu açtığımı unutmuş olsam gerek üsttekileri yazarken. test yayını aşamasında kalmış olsa da vakitsizlikten. ne dersin? sanatçıl baykuş'a mı yer versem "blog önerisi"nde. 13 baykuş'un belirli bir kitlesi oluştu nerdeyse.

    ReplyDelete
  6. Evet, bak unutmusum, sana tesekkur edecektim, blog onerisine 13 baykus'un linkini koydugun icin :) Zaten senin sayende blog dunyasina girdim diyebilirim ve senin sayende bir cok insanla tanistim tanisiyorum. Eger baska onermek istedigin blog yoksa Sanatcil Baykus'a yer vermen tabiki beni cok mutlu eder. :)

    ReplyDelete
  7. Bu arada edebiyat sozlugu cok guzel bir fikir. Kesinlikle okumak istedigim bir blog olurdu. Umarim zaman bulup onuda hayata gecirirsin.

    ReplyDelete
  8. rica ederim. sanatçıların hayranları olur hep. yaptığın çizimleri beğeniyorum ben de özellikle. edebiyat sözlüğü de şöyle bir şeydi fikir olarak:

    http://edebiyatsozlugu.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Edebiyat Sozlugun test yayinini coktan asmis bence, simdiden icinde bir cok bilgi var :) Cok guzel bir kaynak olmus, cok cok begendim. Zamanla cok daha super bir bilgi kaynagi olacak, kesinlikle devam etmelisin.Tek elestrim header konusunda olabilir, resmin cozunurlugu dusuk sanirim ve biraz fazla parlak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers